Ayrıcalıklı Eğitimde Öncüyüz

TAB Koleji Özel Anadolu Lisesi

TAB Eğitim Kurumları, Ankara’da bulunan Özel Anadolu Liseleri arasında 7 yıldır hizmet veren, ayrıcalıklı eğitimde öncü olan bir kurumdur. Batıkent’te yer alan kurumumuz, tecrübeli öğretmen kadrosu ile birlikte YKS Sınavları, AYT Sınavları ve YDS sınavlarına hazırlıkta, butik ve bire bir eğitim anlayışıyla hizmet vermeye devam etmektedir.

Ayrıcalıklarımız Neler?

• TAB Eğitim Kurumları eğitim ve öğretime farklı anlayış getirmektedir.
  • Sınıflardaki öğrenci sayısının az olması VIP eğitim – öğretim kolaylığı sağlıyor
  • Feedback (Geri bildirim) sistemiyle tüm öğrencilerimiz öğrenene kadar konu anlatımı yapıyor ve anlatımlarımızı konulara özel testlerle pekiştiriyoruz.
  • Tarama testlerinde ise yüzde 90’ın altında not alan öğrencimiz için başarı sağlayana kadar konuları anlatmaya devam ederek en az yüzde 90 not başarısı yakalayana kadar özel dersimiz devam eder.

Ankara Anadolu Lisesi

Ayrıcalıklı TAB Eğitim Kurumları 9. Sınıf YKS konuları, 10. Sınıf YKS konuları, 11. Sınıf YKS konuları ve 12. Sınıf YKS konuları, soruları ve tarama testleriyle öğrencilerimize başarılı bir ders hayatı sunmaktadır.

TAB Eğitim Kurumları konumu itibariyle Batıkent Kolej Liseleri arasında ayrıcalıklı bir konumda yer almaktadır. Ankara’da ikamet ediyorsanız ve kaliteli eğitim veren bir Butik Kolej arıyorsanız TAB Eğitim kurumları, öğrencilerimize parlak ve ışık tutan bir gelecekle onları hayallerine kavuşturma gayesiyle 7 yıldır hizmetinizde.

Eğitimde olan kalitemizi sizin de gayretinizle başarıya dönüştürerek hayatınızda alacağınız en eşsiz eğitimi uzman kadromuzla yüzde 90 başarıyı sağlayarak ayrıcalıklı olduğunuzu her alanda hayatınızın her noktasında hissedeceksiniz.

Butik Eğitimde Sınır Tanımıyoruz

Yukarıda belirttiğimiz gibi VIP sınıflarda profesyonel ve alanında uzman öğretmen kadromuzla öğrencilerimizi ferah ve hijyenik ortamlarda misafir ederek onların geleceğine birlikte ışık tutuyoruz

• Sınıflardaki öğrenci sayısının az olması VIP Eğitim-Öğretim kolaylığı sağlamakta.
  • Güncel salgınlarda karşımıza çıkan hastalıklara karşı en steril ortamı oluşturmak,
  • Sınıflarımız ve ders ortamlarımız teneffüslerde sürekli havalandırılarak dezenfekte edilmektedir.

Bu ayrıcalıklarla sizleri rahat ve ferah sınıflarda misafir ederek adaptasyonu yüksek bir ders ortamı sağlamakla kalmayıp başarınıza sizlerle daha iyi bir geleceği birlikte inşa ediyoruz.

TAB Eğitim Kurum Hizmetleri

• Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık
  • Akıllı Sınıf Özelliğimiz
  • Spor Alanlarımız
  • Laboratuvarlar
  • Yabancı Dil
  • Yemekhanemiz
  • Etkinliklerimiz
  • Servis
  • Güvenlik

TAB Kolejleri eğitim – öğretim ilkesi olarak öğrencilerimizi, daha çağdaş ve daha uygar bir geleceğe adım atmalarını hızlandıran bu eşsiz ders ortamında yeteneğinizin ve donanımlarınızın farkına varacaksınız.

Bu sayede meslek hayatınız ve bu alanda bilgilendirme çalışmalarımızla büyük önem verdiğimiz meslek belirleme sürecinde öğrencilerimizin beceri ve yeteneklerine göre yardımcı olan alanında uzman ve profesyonel öğretmenlerimizi doğru yönlendirerek okul sonrasında da onların doğru bir meslek seçimiyle yanlarında olmaktayız.

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık desteğimiz ile her ay düzenli meslek seçimi seminerleri, motivasyon ve meslek edinme seminerleri yapılmaktadır.

TAB Eğitim / Tab Koleji Kurumlarında öğrencilerimizi maksimum 18 kişilik sınıf ve yüksek kalitede eğitim vermenin yanında öğrencilerimizi daha kaliteli bir eğitim alabilmeleri için sınıfları dikkat yoğunluğunu göz önünde bulundurarak öğrencilerimizin tüm dikkatini kolaylaştıracak ve derse adapte etmeye yardımcı olan PPC’ vücut ısısına duyarlılığıyla hemen ısınan ve kaymayan yüzeye sahip ortopedik sırt kavisi şeklinde çocuklarımızın ortopedik sıra ve masalarda ders almalarını sağlıyor ortopedisyenlerin tavsiyesiyle sizlere daha sağlıklı bir ders ortamı sunuyoruz.

Haftalık spor derslerini okulumuzda mevcut olan açık / kapalı spor salonlarında yapmaktayız. Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur, ilkesiyle sizlere sporun da desteğiyle daha keyifli daha eğlenceli bir eğitim ortamı sunmaktayız.

19.12.2021