Batıkent Kolej

Batıkent Kolej ve Anadolu Lisesi

Geleceğimizin emin ellerde olduğunu bilmek içimizi rahatlatır. Fakat geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın eğitimleri bu noktada bizim için oldukça fazla önem arz eder. Bu yüzden ebeveynler olarak çocuklarımızı göndereceğimiz okullara çok dikkat ederiz. Onların iyi bir eğitim görmesi ve hayata hazırlanması için okul seçiminin son derece önemli olduğunu biliriz.

Ankara’da ye alan TAB Eğitim Kurumlarının çeşitli bölgeler de şubesi olduğu gibi Batıkent’te de şubesi mevcut. TAB Eğitim Kurumları Batıkent çocuğunuzu gönderip iyi bir eğitim almasını sağlayabileceğiniz kolejler arasında ilk sıradadır. Anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise düzeylerinde eğitim veren TAB Eğitim Kurumları, Ankara’da en çok tercih edilen kolejlerden bir tanesidir.

Kaliteli eğitim olanakları sayesinde çocuğunuzu Batıkent’te yer alan TAB Eğitim Kurumlarına gözü kapalı emanet edebilirsiniz. Mükemmeliyet ve öğrenme kalitesi ışığında hizmet veren TAB Eğitim Kurumlarında alanında son derece başarılı öğretmen kadrosu da sizleri beklemektedir. Daha önce dershanecilik kariyeri olan öğretmenlerin derse girdiği bu okulda özellikle üniversite sınavı çalışmalarına oldukça özen gösteriliyor. En hassas olduğumuz konulardan birisi olan hijyen konusunda da kurumumuz içinizi ferahlatacak. Sınıflarımız sürekli havalandırılmakta ve günlük olarak temizlikleri sağlanmaktadır. Sizlere uygun gün ve saatlerde Batıkent’te yer alan kolejimize beklemekteyiz.

Kolej standartlarında ve eğitim kalitesinde en iyi olma yolunda hızla ilerlemekteyiz. Okulumuz Batıkent Çakırlar‘da oldukça merkezi bir konumda bulunmaktadır.

-TAB Koleji Batıkent Anadolu Lisesi

Batıkent ve Yenimahalle En İyi Kolej Statüsüne Girmek İçin Hızla Çalışmaktayız. Özel Okul Tercihinizde Kurs Eğitimi Veren TYT AYT Hazırlıkta En Kaliteli, Disiplinli Eğitimi Veren Kolej – Lise Olma Konusunda İddialıyız. Dil Sınıfı Avantajıyla Ankara Sıralamasında Yabancı Dil Artısıyla İngilizce Eğitimi Veren En İyi Okul Olma Yolunda Hızla İlerlemekteyiz…🏆

Başarı ve Kaliteli Eğitim Asla Tesadüf Değildir.

11.08.2021
Ziyaretçi Yorumları (2)
  1. Dilan Akay dedi ki:

Yonetimde bulunan Halime Hanim ve Asli Hanim basta olmak uzere,tüm ögretmenleriyle muhteşem bir ekip olan Tab Kolejine gonulden tesekkur ediyoruz.Gozunuz kapalı güvenip cocuklarinizi emanet edebileceginiz bir kurum.

2. tabkoleji dedi ki:

Dilan Hanım, değerli yorumunuz için çok teşekkürler.