Özel TAB Eğitim Kurumları Kayıt Dönemi

Sevgili öğrencilerimiz ve kıymetli velilerimiz, daha önceki yazılarımızda anlattığımız gibi TAB Butik Eğitim Kurumlarını ve ayrıcalıklarını çocuklarınıza yaşatmak ve onları başarılı birer birey yaparak geleceğe daha iyi, daha verimli hazırlamak için zaman kaybetmeden TAB Özel Lisesine kaydını yaptırabilirsiniz.

Özel TAB Eğitim Kurumlarına Kayıt Nasıl Olur

Özel lise kayıtlarımız başlamıştır, şimdi kurumumuza müracaat ederek veya sitemizde bulunan online kayıt seçeneği sayesinde hızlı kaydınızı oluşturarak bizleri bilgilendirmenizin akabinde, tarafınıza dönüş sağlayarak kaydın kalan kısmını birlikte tamamlayarak çocuğunuzu  eğitiminden ve öğreniminden geri kalmadan hızlı bir şekilde yerinizi ayırtabilirsiniz.

Bu sayede hiçbir zaman zorluk yaşamadan sitemiz üzerinde gerek kayıt işlemleri gerekse öğrenci bilgilendirme ve takibini sağlayabilirsiniz. İyi bir gelecek için TAB Kolejli olun sloganıyla kayıt olan öğrencilerimizi, her zaman özel eğitimde başarıya odaklı yetiştirerek profesyoneller arasında yerlerini alarak kendilerine verilen eğitimin kalitesini ve farkını her zaman hissettireceklerdir.

Özel Lise Kayıtları Ne Zaman Bitiyor

Özel lise kayıtları ne zaman bitiyor, bu soruya cevabı arıyorsanız eğer daha önce de anlattığımız gibi erken kayıttan faydalanan öğrencilerimiz ve siz kıymetli velilerimizin bu sorularla meşgul olmalarına gerek yoktur, çünkü siz erken kayıt yaptırarak bu araştırmalardan kurtuldunuz.

Erken kayıt yaptırmayan ailelerimiz ise sitemizde bulunan online ön kayıt butonundan gerekli bilgileri doldurarak, öğrencinin adı, sınıfı, veli adı soyadı, cep telefonu ve isteğe bağlı olarak E-posta adresinizi yazarak bize iletebilirsiniz.

Tarafınızdan doldurulan TAB Koleji online ön kayıt formu hafta içi ya da hafta sonu ayrımı yapılmadan görevli arkadaşlarımız sizi 24 saat içinde ayrıntılı bilgi ve koşulları beyan edecekler sonrasında eğer ki aklınıza takılan bir durumda kurumumuza da sizleri misafir ederek burada anlatmış olduğumuz eğitim öğretim ortamımızı yerinde görebilirsiniz.

Özel Lise Online Kayıt Faydaları

Online kayıt sistemi sayesinde çocuğunuzun yerini opsiyonlamış olmaktasınız bu sayede sizin kaydınızı sanki eğitim kurumumuza başvuruda bulunmuş gibi kabul ederek yerinizi sizle görüşerek erkenden garantilemiş olmaktasınız bu sayede kayıt dönemini kaçırma durumunuz ortadan kalkacaktır.

WhatsaApp hızlı destek hattımızda arama ve form doldurmaya vaktiniz olmadığı yerde veya her anınızda hizmetinizdedir, WhatsaApp üzerinde yazdığınız mesajlarınız ve talepleriniz özel okul kayıt sözleşmesi ilgili birime düşmektedir, bu sayede alanında sorumlu olan birimlere iletilerek en doğru ve etkili bilgiler tarafınıza iletilmektedir.

TAB Eğitim Kurumlarının bir diğer avantajı da gerek kayıt dönemi olsun gerekse öğrencilerimizin okul devamlılığı olsun teknolojiyi gördüğünüz gibi her alana yaymak istedik, bu nedenle kayıtta olan rahatlık sizi nasıl hafifletiyor ise öğrencilerimizi de teknolojik laboratuvar ve akıllı sınıflarımız o derece ferahlatarak daha faydalı daha verimli ders ortamları sunmaktadır.

Alanında tecrübeli öğretmenlerimiz çocuklarınız kayıt yaptırdıktan sonra ilk dersten son derse kadar yaşadıkları tecrübeleri kendilerine farklı alanlarda eğitimler vererek onların gelişimine an be an şahit olacaksınız.

Kaydınız aldığımız öğrencilerimiz sizlerin kurumumuza geldikten sonra ki aşamalarında birlikte okulumuza ve eğitim alanlarımıza tanık olacak çocuklarınızın nasıl bir ortamda ders aldıklarını göreceksiniz. Bu nedenle TAB Özel Eğitim Kurumları her zaman kaliteli hizmet esasına dayalı olarak profesyonel alt yapısı ve bugüne olduğu gibi bugünden sonrada kıymetli öğrencilerimizle daha ileri yol alarak eğitim öğretim hayatlarını tamamlayarak onlara daha iyi bir gelecek sunmanın gayreti ve çabasında olacağımızdan hiçbir zaman şüpheniz olmasın.

Özel lise kayıt dönemlerini kaçırmamak için sizde sonraki eğitim öğretim dönemlerinde erken kayıt sistemimizle tanışarak özel lise kayıtları şartları ve özel lise kayıt dönemi gibi sorulara gerek duymadan özel okul kayıt sistemimizi hem online olarak hem de kurumumuza gelerek başlatabilir, geç kalınan erken kaydın zorluğunu yaşamadan hemen çocuğunuzu ilgili sınıfa kaydettirerek eğitim öğretimde onları biraz daha az stres yaşamalarına sebep olabilirsiniz.

Özel kolej fiyatları son dönemlerde piyasada artan enflasyon sebebiyle sizlere külfet gelmeden ekonomik ve bir o kadar kaliteli hizmetimiz sayesinde bütçe dostu olduğumuzu diğer özel liseler ile kıyaslayınca anlayacaksınız ve siz de okulumuzun vermiş olduğu eğitimi, çocuğunuzda hissederek her sene erken kayıt sistemimizden faydalanmak isteyeceksiniz.

Bu sayede siz de çocuğunuzda kayıt stresini yaşamadan okul hayatına adapte olarak derslerinde ve eğitim öğretim hayatında başarılı birer bireyler olarak üst kalitede eğitimlerini tamamlayacaklardır.

Yukarıda belirtmiş olduğumuz kolaylıkları yakalamak ve bizleri her zaman web sitemiz üzerinden takip ederek özel lisemizde olan kampanya, etkinlik ve erken kayıtlarda tarafınıza sunmuş olduğumuz avantajlarımızı takip edebilir ve yakalayabilirsiniz, bu sayede hem çocuğunuz hem de sizler stressiz bir özel kolej kayıt dönemi geçirerek daha mutlu bir yaşam sürebilirsiniz.

Vaktinizi ve en değerli emanetiniz olan çocuklarınızı ve geleceğini bizlere emanet ederek ve bu sorumlulukta onların ve sizlerin yüzünü kara çıkarmadan her zaman başarı odaklı derslerimiz sayesinde okullarında ve çalışma hayatlarında her zaman onların ve sizlerin yanında olacağımızı bilmenizi isteyerek bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

23.01.2022