1,5 Sene Eğitim İle TAB Koleji Erken Kayıt Avantajları

TAB koleji erken kayıt avantajları başladı. Özel Anadolu lisesi için erken kayıt yaptıranlar 1,5 sene eğitim avantajından yararlanma fırsatı bulacaklar. Nasıl mı? İşte Erken kayıt avantajları ile size sunulacak olanlar.

TAB Koleji Erken Kayıt Avantajları

Özel Anadolu Lisesi Ankara da kaliteli eğitimin adresi olan TAB koleji olarak şaşırtıcı bir kampanyaya imza atıyoruz. Çocuklarımızın geleceğe sağlam adımlar ile hazırlanması ve kaliteli bir eğitim alabilmesi adına erken kayıt tarihlerini öne çekerek 1,5 sene eğitim imkanı sunmaya hazırlanıyoruz. Peki, 1,5 sene eğitim nedir? Tab Koleji Ankara size ne gibi olanaklar sunmayı vaat ediyor?

1,5 Sene Eğitim Nedir?

Tab koleji erken kayıt avantajları ile Anadolu lisemize kayıt olan öğrencilerimiz, 2021-2022 eğitim yılının 2. döneminden itibaren artık TAB koleji öğrencisi olarak eğitimlerine devam edeceklerdir. 2022-2023 eğitim yılına ek olarak bu yılın 2. dönemini de dahil ederek çocuklarımızın TAB koleji eğitimi ile erken tanışmalarını hedefledik.

Geleceğe umutla bakan, hayallerini gerçekleştirmek adına var gücü ile çalışan tüm öğrencilerin en iyi eğitimi alması amacı ile yola çıkan okulumuzun öğrencileri TAB Kolejli olmaktan gurur duyuyor. Eğitimci olarak bizler de onların elde ettiği başarılardan gurur duyuyor, her başarının ardından daha da güçlü bir Anadolu lisesi olarak eğitime destek olmaya çalışıyoruz.

2022-2023 Erken Kayıt Fırsatı

2022- 2023 Dönemi için Anadolu Lisesi Ankara okulları arasında en erken kayıt almaya başlayan okul TAB koleji olmuştur. Üstelik gerçekleştirdiği erken kayıt avantajları sayesinde sizlere 2 döneme ilave olarak 2021-2022 eğitim yılının 2. dönemini de dahil ederek 1,5 sene eğitim fırsatı sunuyor.

Anadolu Lisesi Ankara kolejleri arasında eğitim ve sosyal olanakları ile fark yaratan okulumuz çocuklarımızın TAB koleji eğitimi ile erken tanışmasını sağlamayı hedefliyor. Başarıya giden yolda siz de bir adım atmak isterseniz 1,5 sene eğitim fırsatı sunan TAB koleji kayıtlarını kaçırmamanızı tavsiye ederiz.

Özel Anadolu Lisesi Ankara TAB Koleji 1,5 sene eğitim sunan erken kayıt avantajları hakkında detaylı bilgi almak için 0 312 226 90 13 numaralı hattımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

05.01.2022