24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

Bizdeki Tüm Emekleriniz İçin Teşekkür Ederiz

Başta Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun! Bizdeki tüm emekleriniz için teşekkür ederiz. İyi ki varsınız💐

Batıkent TAB Koleji Butik Okul Konforunda Avantaj Sağlayarak Batıkent ve Tüm Ankara’da En İyiye Ulaşma Hedefinde İlerliyor. 11 ve 12. Sınıf Dil Öğrencilerinin YDT’ye Özel Oluşturulmuş Yabancı Dil Sınıfı Fırsatı ile Çocuklarınızı Güvenle Gönderebileceğiniz Hijyenik, Disiplinli ve Kaliteli Bir Eğitim Sunma Yolunda Hızla İlerlemekteyiz. Siz Değerli Velilerimizi ve Öğrencilerimizi Batıkent TAB Kolejimize Beklemekteyiz.  Sizleri Misafir Etmekten Mutluluk Duyarız. Sınav Odaklı Güvenebileceğiniz Bir Kolej Arıyorsanız Doğru Yerdesiniz.

TAB Koleji Batıkent Çakırlar Özel Anadolu Lisesi

24.11.2021