Üniversiteye Hazırlık Koleji

Ankara Batıkent Tab Koleji İle Üniversiteye Hazırlanın

Ortaokul telaşesinden sonra lise dönemi boy göstermeye başlar. Lise dönemlerinde üniversite hayatımızın temelleri atılmaya başlanır. Bu süreçte okulda aldığımız eğitimler çoğu zaman yetersiz kalır. Okul dersleri ve çalışma şekilleri uyumsuz kalabilir. Bu süreçte çocuğumuz psikolojik olarak fazlaca etkilenir.

Üniversite hazırlık dönemlerinde çocuklarımızın başarısını arttırmaları ve daha faydalı birer birey olmaları için onları üniversiteye hazırlık kolejlerine göndermeliyiz. Ankara’da yer alan TAB Eğitim Kurumları, üniversiteye hazırlanan öğrenciler için üniversiteye hazırlık koleji olarak hizmet vermektedir. Bu şekilde hazırlık eğitimi alan öğrencilerin daha başarılı olduğu gözlemlenmiştir.

İyi bir üniversitenin kapılarını aralayan üniversite hazırlık kolejlerinde öncelikle öğrencilere onlara uygun bir çalışma planı hazırlanır. Sonrasında eksik olduğu konu ve dersler belirlenir. Eksik olduğu konular üzerine yoğun bir şekilde çalışılır. Eksiklikler tamamlandıktan sonra zamanla yarış konusuna gelinir. Kurum sınavlarında en önemli şey zamanla yarıştır. Bunun için TAB Eğitim Kurumlarında düzenli olarak deneme sınav yapılır. Hem öğrenciniz zamanı ne kadar verimli kullandığı hem de hangi konuda eksik bunları görmesi konusunda bilgi sahibi olmasını sağlar.

Her öğrencinin üniversiteye hazırlık kolejine gitme imkânı olmalıdır. Başarılı bir gelecek için çaba gösterilen lise dönemi geçmişi olmalıdır. Ankara’da yer alan TAB Etim Kurumları her ihtiyacınız olduğunuzda yanınızda olmakla birlikte danışmanlık için sizleri de kuruma beklemektedir.

18.03.2019