Site icon TAB Koleji | Batıkent Kolej

TAB Koleji’nin Akademik Başarıları ve Öğrenci Profili Nasıldır?

7 yıllık tecrübesiyle TAB Koleji öğrencilere uluslararası eğitim programları sunan vizyoner bir kolejdir. Kolejin sunmuş olduğu kişisel rehberlik hizmetleri öğrencilerin mesleki kariyerlerini olumlu yönde etkiler.            Koleje eğitim koçluğu sisteminin faaliyetlere geçmesiyle akademik başarılarda pozitif yönde artışlar yaşanmıştır. İlkeli vizyonuyla ve misyonuyla TAB Koleji öğrencileri profesyonel kadrodan destek alırlar.

Bunun yanı sıra rehberlik ve psikolojik danışmanlık servisi hizmetleriyle kolejde öğrencilere rehberlik hizmeti sunuluyor. Özel yabancı dil sınıflarında öğrenciler dünya dillerini öğrenerek akademik başarılara yelken açıyorlar. Özellikle yabancı dilini geliştirerek yabancı dil üzerine kariyer yapmak isteyenler kolej tarafından en iyi hizmetlerden yararlanıyor. Sınıflarda her sınıftan sorumlu sınıf koçu bulunur.

TAB Koleji, zengin bir akademik programa sahiptir. Çeşitli dersler ve seçmeli derslerle öğrencilere geniş bir öğrenme yelpazesi sunar. Kolejdeki dersler, güncel eğitim yöntemleriyle birleştirilerek öğrencilerin eleştirel düşünme, problem çözme ve iletişim becerilerini geliştirmelerini sağlar. Ayrıca, proje tabanlı öğrenme ve araştırma odaklı çalışmalar da TAB Koleji’nin akademik başarılarının temel taşlarından biridir.

Neden TAB Koleji?

Velilerin ve öğrencilerin TAB kolejini seçmesi için birçok neden bulunur. Her şeyden önce geleceğe yönelik sağlam adımlar atmak istiyorsanız eğitim en önemli temel adımdır. Eğitimin kalitesi sizi geleceğe hazırlayacaktır. TAB koleji akademik kariyerinizde her daim sizi geleceğe en iyi şekilde hazırlamak için son nesil imkanlarla hizmetler sunuyor.

Okuma hızınızı artıracak olan hızlı okuma kurslarının yanı sıra sportif faaliyetlerinizi ve gelişiminizi destekleyici programlar sunuyor. Okul 2023 yılında Türkiye’nin Kickboks birincilerine ev sahipliği yaptı. Dolayısıyla buradan da anlaşılacağı üzere akademik anlamda ve sportif anlamda kariyer yapmayı planlıyorsanız TAB koleji her daim sizin yanınızda olacaktır.

TAB Koleji, öğrencilerin akademik başarılarını desteklemek için kapsamlı rehberlik hizmetleri sunar. Kariyer danışmanları, öğrencilere üniversite başvurularında rehberlik eder, potansiyel burs ve destek programları hakkında bilgilendirir ve kariyer planlaması sürecinde yardımcı olur. Bu destekler, öğrencilerin üniversiteye giriş sürecinde başarıya ulaşmalarını sağlar ve gelecekteki kariyerlerine sağlam bir temel oluşturur.

TAB Koleji Sportif Başarıları

Sportif başarılarıyla da ön plana çıkmayı başaran TAB Koleji her yıl profesyonel sporcuları yetiştirmeyi başarıyor. 2023 yılında gerçekleştirilen Ümitler 73 Kilogram İl Birincisi TAB Kolejinden çıkmıştır. Aynı zamanda 2021 ile 2022 genç kızlar okullar arası Kickboks birincisi de TAB Koleji öğrencisi olmuştur. İlkeli kolej unvanına sahip olan kolejin akademik başarıları etkileyici olduğu kadar sportif başarıları da Türkiye genelinde nam salmış durumdadır.

Tecrübeli spor hocalarıyla öğrencilere en iyi hizmetleri sunan kolejin akademik kadrosu tamamıyla uzmanlardan oluşuyor. Alanının en iyisi hocalardan dersler alarak sportif anlamda kendinizi geliştirebilirsiniz. Aynı zamanda gene sportif anlamda kariyer yapma konusunda da kendinizi geliştirme fırsatını yakalamış olursunuz.

TAB Koleji Vizyonu

Eşitlik ilkesine dayalı eğitim anlayışıyla kurulan TAB Koleji geleceğe dönük özgüvenli bireyler yetiştirmeyi amaçlar. İdealist öğretmenlerle idealist öğrencileri topluma kazandırmayı planlayan TAB Koleji öğrencilere en iyi hizmetleri sunar. Geleceğe dönük profesyoneller yetiştirmek isteyen kolej ilkeli bir eğitim anlayışı benimser.

Cumhuriyetin temel prensiplerine tam bağlılık esasına dayanan eğitim anlayışıyla hareket eden kolej Atatürkçü gençler yetiştirmeyi hedefler. Atatürk İlke ve İnkılaplarına uyumlu, çağdaş eğitim sistemine sahip öğrenciler yetiştiren kolej her geçen gün eğitim anlayışını geliştiriyor. Evrensel eğitim ilkeleriyle uyumlu ve Avrupa eğitim programlarına tam uyumluluk esasına dayanan eğitim anlayışıyla TAB Koleji çocuklarınıza en iyiyi sunmayı amaçlar.

Misyon Sahibi Bir Kurum TAB Koleji

Vizyoner yapısının yanı sıra TAB Koleji misyonuyla da öğrencilere en iyiyi sunmayı amaçlar. VIP konforunda eğitim anlayışıyla hareket eden kurumun masa başı eğitim imkanları öğrencilere en iyiyi sunuyor. Kolejin öğrencileri %93 oranında da sınavlarda başarıyı yakalamasıyla ön plana çıkar. Özellikle üniversite sınavlarında başarıyı yakalamak isteyen öğrencilere TAB Koleji bu süreçte yardımcı olarak vizyoner eğitim anlayışıyla hizmetler sunar.

Kişisel rehberlik hizmetlerinin yanı sıra kolej öğrencilere eğitim koçluğu hizmetleri de sunar. Böylelikle öğrenciler eğitim koçlarıyla her şeylerini paylaşarak plan ve strateji dahilinde geleceğe dönük adımlar atarlar. Rehberlik hizmetiyle öğrencilerin olumsuz giden durumlarına müdahale anında edilerek öğrencilerin olumsuz giden durumu düzeltilir. TAB Kolejinde başarısız öğrenci yoktur. Çünkü rehberlik ve danışmanlık hizmetleriyle öğrencilerin başarıları üst düzey şekilde yakalanır. Evrensel eğitim ilkeleriyle kolej öğrencilere en iyiyi sunar.